Ako imate kakvu ideju za novu seks-igracku, obavezno posetite stranice s popisima novih patenata pre nego krenete s detaljnom razradom, jer svakojaka cuda vec postoje.
Ako ste ikad imali dobru ideju za seksi oglas ili vas je zanimalo odakle dolaze sve te cudne sprave za seksualno uzbudenje, dovoljno je da pogledate stranice odabranih patenata i naletecete na svakojaka cuda.

1. Dildo – sprava za vežbanje

Zašto ici u teretanu kada se kod kuce u svom krevetu možete iscrpiti i zadovoljiti u isto vreme. Vibrator montiran na okvir s dve drške omogucava korisniku seksualnu vežbu i simulaciju.
Tako bar piše u objašnjenju, no na osnovu crteža je teško zakljuciti kako ta naprava zapravo radi, tacnije radi li išta.

2. Kunilingusna maska

Svaka slicnost s gas-maskom je slucajna, a nije ni rec o pomagalu za bolju izvedbu. Rec je o zaštiti. Inace je zaštita pri oralnom seksu dosta nezgodna i neprakticna, no ova naprava koja se slepi za vaše usne i jezik štiti vas od svih bolesti.

3. Monitor analnog orgazma

Je li vas ikad zanimao broj i snaga grcenja mišica tokom analnog orgazma? Sada možete dobiti odgovor s apsolutnom preciznošcu. Ovu cudnu napravu samo „ukljucite“ na pravo mesto i na monitor ce vam se ispisati traženi rezultat.4. Kvacica za klitoris

Ne zvuci nastrano, ali definitivno tako izgleda. Malo previše lici na klešta da bismo pomislili da je namenjena seksualnom užitku. Uredaj ima gipku hvataljku i prilagodljivi mehanizam za pricvršcivanje kako bi se napravica zadržala na mestu, a mini vibrator u kliještima povecava užitak.

5. Automatski ejakulacijski vibrirajuci dildo

Ejakulacijski dildoi nisu ništa novo, no uvek ste vi osoba koja morate stisnuti „magicni gumb“ ako želite da vas napravica poprska. Ovaj izum ima ugradeni timer, tako da bi ejakulacija trebala biti spontana. No to nije sve, pre nego izbaci tekucinu ovo novo cudo je i zagreje.

6. Dildo spajalica

Još jedan predmet iz vaše kutije za alat. Rec je o dildo držacu. Ova naprava vam omogucuje da pricvrstite dildo za vrata, sto, krevet, balkonsku ogradu i da se samozadovoljite bez ruku, koje vam ostaju slobodne za simulaciju drugih delova.

7. Vibrirajuci tampon

Da, to je tampon i vibrator u jednom, a cilj mu je ublažiti menstrualne grceve, jer kao što su mnoge žene vec same zakljucile – najbolji lek protiv menstrualnih tegoba je dobar seks. Može se nositi i kad nemate menstruaciju, a pali se tako da povucete uže.


8. Gum Job

Još jedna napravica za pomoc pri oralnom seksu, koja osim što štiti ima i poseban ukus, zapravo više njih, zavisno od vašim preferencija, te štiti nežne genitalije od oštrih zuba i ugriza.

9. Kuninlingusni asistent

Ne to nije megafon za matericu, to je pomocnik pri oralnom seksu, koji se sastoji od jajolikog mehura koji se ugura u vaginu i vanjskog dela koji „podupire i navodi jezik prema klitorisu, a u meduvremenu gurate jajoliki deo bradom sve dublje i dublje“. A ako vam to nije dovoljno, ova igrackica sadrži i vibrator.

10. Vibrator koji govori

Zamislite vibrator koji samo ne zuji, vec šapuce slatke i prljave reci u vašu... znate vec. Dakle, na ovom vibratoru možete snimiti i kasnije ponovo preslušati sve što vam padne na pamet, od romanticne pesme do niza prostota, što god je vašem uhu ili vagini ugodnije.

Preuzeto sa queeria.com
Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !