Fudbal, plazma televizori, masni obroci nalaze se u vrhu liste omiljenih stvari u svetu muškaraca. Ali na samom vrhu se nalazi upravo oralni seks!

Ako želite da Vaše želje na ovom polju budu uslišene stavite joj do znanja svoj ugao posmatranja stvari. U knjizi seks eksperta – Ian Kernera, opisane su tehnike koje su, iz muškog ugla, najuticajnije.
Usta u kombinaciji sa rukama

U fazi stimulisanja odnosno buđenja želje za oralnim seksom, usta u kombinaciji sa rukama ostavljaju bez daha. Tada se treba posvetiti najosetljivijem delu penisa, glava i kožica oko nje. Dakle, ukoliko su stvari počele da se kreću u ovom pravcu, upotrebite svoju ruku kako biste joj pokazali pravo mesto. - Budite izuzetno nežni i ophodite se prema svojoj partnerki kao prema boginji!
Kombinovanje tehnika – zajednički užitak!

Održavajte ga čvrstim – da biste dobili pun efekat ovog čina potrebno je više pokušaja i da saznate šta kome prija. Usne na vrh penisa oformljene u pečurku su uvek dobar početak, a oboje ćete uživati u kombinovanju tehnika. Da li i Vi volite kada devojka pravi "usisni" osećaj ili ste od onih kojima je to neprijatno? Ako uzdahnete nešto glasnije ona će prepoznati šta Vam prija, a šta ne... Alternetiva tome je nežnost i tehnika zvana sladoled.

Kod Vas uvek pali nežno dodirivanje vrha penisa jezikom u kombinaciji sa rukama tako što ćete povlačiti kožicu gore dole, a jezik ćete koristiti upravo na najosetljivijem delu. Rukom ga možete dodirivati Vi ili ona, kako Vam bude zgodnije!
Duboko grlo

Samo muškarci znaju šta to zapravo znači i zašto toliko padaju na to. U anketama muškarci su objasnili da nije reč o tehnici nego o fantaziji koja se ponekad primenjuje. Ako se brinete zbog njene neprijatnosti poslužite malim trikom time što ćete pre usana staviti ruke. Razlika se neće primetiti ali će efekat biti mnogo „dublji“.
Žene imaju kontrolu

Tokom oralnog seksa žene imaju potpunu kontrolu. Mogu da stanu kada požele, da uspore, ubrzaju, da Vas zadovoljite ili Vam odlože zadovoljstvo. Potrudite se da dođete do zadovoljstva, nemojte je primoravati ni na šta, najvažnije je da i njoj bude jednako prijatno kao i Vama. Učinite i Vi za nju nešto što ona voli tokom ovog čina, verujte umeće da pokaže zahvalnost!
Vrhunac oralnog seksa

"Gutanje" je, za svakog muškarca, vrhunac oralnog seksa. Jedna od stvari koja predstavlja i vrhunac intime između dvoje. Oni kroz ejakulaciju uživaju u orgazmu. Mnoge žene upravo stanu tu iako ovo predstavlja nastavak stimulacije, a samim tim i veće zadovoljstvo. Međutim, ako Vašoj partnerki to ne prija, postoje mnogi načini stimulisanja orgazma i povećanja zadovoljstva prstima, grudima, jezikom...

Kao najbitniju činjenicu u toku oralnog seksa muškarci su izdvojili kontakt očima. U pitanju je interakcija koja nastane kada se susretnu pogledi i uzbuđenje koje se u tom trenutku stvara. Iskoristite ovaj momenat da joj pogledom pokažete šta Vam prija.

Ne zaboravite – većina žena uživa u tome da pruža oralno zadovoljstvo partneru, samo ako je tretirana sa nežnošću i poštovanjem!

Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !