Budite ljubavnik kojeg će pamtiti

Da biste ostali zapamćen ljubavnik i poseban svojoj partnerki potrudite se da je dovedete do orgazma. Sami znate da žene mnogo ređe doživljavaju orgazam tokom seksa od muškaraca. Zašto Vi ne biste bili od retkih koji umeju da pruže to zadovljstvo?

Pre svega važno je da pronađete njenu G tačku, to je jedan od lakših načina. Nemojte se zavaravati da ćete lako pronaći ovu tačku. Ona se nalazi u unutrašnjem zidu vagine i vrlo je nefleksibilna – ili ćete je pronaći ili ne! Najčešće do orgazma dođe kada ovu tačku stimulišete oralno, ali mogućno je to učiniti i klasičnim seksom…
Evo nekoliko saveta kako da pokrenete G tačku kod žene:

1. Podmažite vrhove prstiju nekim lubrikantom i lagano stavite jedan ili dva prsta u njenu vaginu. Prepoznajte koja je tačka koja nju dovodi do ludila - posmatrajući njene pokrete i ponašanje. Potrudite se da pravite lagane i odmerene pokrete kako ne biste izazvali kontraefekat.

2. Koristite dvostruku stimulaciju. Stimulišite njen klitoris i G tačku, kako biste pojačali njeno zadovoljstvo.

3. Dok ste u određenoj pozi potrudite se da blago pritisnete donji deo njenog stomaka, to će Vam pomoći da pronađete njenu G tačku.

4. Budite u pozama tokom seksa koje je povećati šansu da bolje stimulišete gore navedenu tačku. Preporučujemo – misonarsku pozu, pozu kada je ona gore…

Važno: muškarci koji imaju veći penis lakše dopiru do G tačke. Takođe, preporučuje se da seks traje dovoljno dugo kako biste je stimulisali dovoljno da dođete do orgazma. Da li znate da možete naučiti kako da povećate svoj penis ili da produžite odnos. Edukujte se!

Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !