Picture


PublicFriendsFriends except AcquaintancesOnly MeCustomClose FriendsMoj BebacSee all lists...UNA FAMILIJANational Aeronautics and Space Administration - NASAtrazi seFamilyZajecar AreaInstalacija i Odrzavanje Operativnih Sistema WindowsMassachusetts Institute of Technology (MIT)Anadolu UniversityNASA's Johnson Space Center‏כפר הנוער ניצנים‏Edur DjRikonomiko Music & Graphic DesignFbi3rd Brigade Combat Team, 82nd Airborne DivisionTehnicka skola Zajecar/kod sebeAcquaintancesGo Back

A sad malo o grudima - naj tehnike za napaljivanje

Koliko ima različitih grudi, toliko ima i različitih taktika kako napaliti partnericu. Donosimo vam četiri savjeta stručnjaka koji će vam predigru učiniti još učinkovitijom.

 • Poduža listaMuškarci to žele, ali nikada od vas to neće i zatražiti

Areola

Areola reagira na vrlo lagani dodir – jednostavan prelazak usnama ili prstima preko može izazvati ugodnu napetost. Uz to dobro reagira i na promjenu temperature. Kako bi izazvali najintenzivnije podražaje treba prvo izazvati napetost, a zatim je lagano rastegnuti prstima.

Ovo najviše odgovara ženama koje imaju manje bradavice. Areole žena s manjim bradavicama imaju puno gušće završetke živaca od samih bradavica.

Strana grudi

Ovo je iznimno osjetljivo, ali i često zanemareno područje. Muškarci su uglavnom opsjednuti bradavicama i dekolteom. Milovanje bočne strane grudi cijelom dužinom i zatim prelazak na kružne pokrete povećati će protok oksitocina i na taj način pojačati intenzitet orgazma.

Žene s većim grudima imaju manje osjetljive bradavice te je ova tehnika idealna za njih.

Ispod

Žene žele osjetiti da se njihove grudi uzdižu, a ne povlače dolje – zato ih je dobro primiti i i lagano podignuti. Ovo ne samo da će učiniti da se osjeća fizički dobro, već će joj grudi izgledati bolje i zaobljenije što će izazvati i psihičko opuštanje.

Najbolje za žene za opuštenim grudima zato jer podizanje grudi oslobađa napetost i ublažava njihovu nesigurnost o fizičkom izgledu.

Dekolte

Gornji dio dekoltea je osjetljiviji od donjeg dijela i zato pri stimulaciji tog dijela treba koristiti lagane dodire. Ako želite posvetiti malo više vremena ovom području nabavite ulje za masažu.

Najbolje za žene sa umjetnim grudima zato jer završeci živaca na ovom području nisu izmijenjeni operativnim zahvatom.

Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !