1. Maštanje o partneru s kojim trenutno jeste
Ovo je maštanje broj jedan u svetu seksualnih maštanja žena: stvari koje ste cinili, ili biste želeli ciniti sa svojim partnerom. Najtoplije je i najprivlacnije zato što je vaš muškarac uvek tu u blizini, prisutan i željan vaših primena novih ideja.

2. Seks sa nekim drugim muškarcem
Najcešce je to bivši, prethodni ljubavnik. Neke se žene osjecaju krivima zato što su napustile posebno vruce razdoblje u prošlosti. Ali razlog može biti i još nedovoljna opuštenost sa novim ljubavnikom. Neke žene misle da razina intimnosti nije još dovoljna za sve virtuoznosti koje su izvodile sa starim partnerima. Ne brinite. Opustite se. Verujte: vaš se muškarac ni malo nece opirati. Ako maštate o nekom novom muškarcu, to može biti stari sindrom želim-što-ne-mogu-imati. Ne morate se odricati takvog maštanja, ali mnoge stvari možete primeniti i u odnosu s trenutnim partnerom.

3. Seks sa drugom ženom
Kada žene maštaju o seksu sa ženama tada se na prvom mestu oslanjaju na uverenje da ce one u ljubavnom cinu znati i raditi baš one stvari koje ih uzbuduju, jer jedne poseduju sve što poseduju i druge. Sve nežne dodire i lagane poljupce upucuju baš na ona mesta koja ce ih najpožudnije i primiti. Nema nesporazuma jer žena u svojoj mašti sve svoje male tajne u stvari primenjuje na sebe.

4. Mastarije Nešto potpuno novo
Ova maštanja ukljucuju vezanje, grupni seks, gledanje drugih i slicne stvari. Dok su mnoge žene beskrajno podložne pokusima i neobuzdanostima u svojim maštanjima, u stvarnosti se boje tako nešto predložiti svojim ljubavnicima. Medutim, slobodno odigrajte scenario koji je u vašoj glavi, jer je to najbolji prvi korak prema vašem stvarnom užitku u seksu. Za žene otvorena uma, maštanje je oblik pronalaženja novih mogucnosti koje se u neko vreme mogu iskušati u stvarnosti.

5. Oralni seks
Oralni je seks najcešce najbrži, a ponekad i jedini nacin dostizanja orgazma kod žena. Stoga nije iznenadujuce da je tako snažno zastupljen u ženskoj mašti. Najviše se mašta o muškarcu iz snova koji se spusti i ostane tamo nekoliko dana. On se cesto pojavljuje u ulozi seksualnog roba: govori mu se kako, gde, koliko blizu, koliko duboko...

6. Romanticni seks
Ovu ce maštariju žene najcešce biti spremne priznati jer je najprihvatljivija. Romanticna maštanja predstavljaju seks s jakim emocionalnim nabojem: predivan muškarac, nesposoban voleti više od jedne žene, upozna nju, biva oboren njenim izgledom i snažnom osobnošcu, pa je, dakako, odvodi na osamljenu pešcanu plažu gdje zalazak sunaca traje koliko je potrebno.

7. Grubi seks
Grubi je seks vrlo cesta maštarija u žena. Strastven i silovit, ali retko nasilan i bolan, vrlo je dobro prihvacen u prvom redu onda kada one drže kontrolu. Jedna od najcešcih maštarija je prisiljavanje muškarca na seks u slucajevima tipicnim za dominaciju muškaraca, poput sudnice ili poslovnog sastanka. Nasilnost i posedovanje fizicke moci nad muškarcem pojavljuje se u maštanjima zato što se u stvarnom životu cesto dogada suprotno.

8. Mastarije Neodoljivost
Koja žena ne želi biti toliko lepa da se muškarci neprestano bacaju pod njene noge. Jer ako ste divni i seksi, on si ne može pomoci, a vi još jednom niste krivi što mu popuštate. Ovo je maštanje cesto u žena kojima još uvek nedostaje hrabrosti da jednostavno krenu putem svojih želja, ali ni ostalima nije mrsko.

9. Kao prostitutka ili striptizeta
Takvo je maštanje takode cesto kod žena koje osecaju nesigurnost u stvarnom seksualnom životu. U mašti ostvaruju svoje najdublje želje pod izgovorom da su za to placene. Ujedno je vrlo uzbudujuce kada muškarci misle da ste toliko privlacni da za vas placaju: posedujete nešto ocajnicki potrebno muškarcima. Striptiz je blaža varijanata na temu: laganim svlacenjem provocirate muškarce do bola, a toliko su uspaljeni vašim telom da dodiruju svoje patentne zatvarace.

10. Seks sa strancem
U stvarnosti takav oblik seksa najcešce ne uspeva. Ali u mašti je neopisivo zanimljiv. To je seks radi seksa, a nagrada je cisto zadovoljstvo. Možete ostvariti sve svoje želje, jer ga nikada više necete videti. Jedna od varijanti je i seks s muškarcem bez lica. On vam prilazi s leda, vi ga osecate, ali ga ne želite pogledati, a seks prolazi bez intimnosti kontakta pogledom.

Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !