Sedam osobina zbog kojih će baš svaki muškarac da odlepi


Svi vi koji ste bili ubeđeni da muškarci vole glupe mršave plavuše niste bili u pravu, pokazalo je novo istraživanje u kojem je učestvovalo nekoliko stotina muškaraca. I evo ultimativnog zaključka šta muškarci vole i žele:

1. Crvena odeća - muškarci ne mogu da odole devojkama u crvenom. Nekoliko istraživanja je potvrdilo da muškarci smatraju žene obučene u crveno puno privlačnijim od ostalih.

2. Duga kovrdžava kosa - mislile ste da je ravna kosa vrhunac vašeg sređivanja i pred svaki izlazak je peglate? E pa istraživanje je pokazalo da muškarci više vole žene sa umereno kovrdžavom kosom, koje čak smatraju potpuno neodoljivim.

3. Bujno telo - mršavice više nisu u modi. Muškarce izluđuju žene zanosnih oblina, a takvo telo se dobija svakodnevnim sportom, savetuju naučnici.

4. Duge noge - da, devojke sa dugim nogama muškarci smatraju veoma seksipilnim. Zato nabacite haljinu i pokažite im nogice.

5. Tamne oči - većina muškaraca voli žene sa tamnim krupnim očima.

6. Brinete - pola planete je bilo u zabludi da muškarci vole plavuše. Oni ipak radije biraju brinete, pogotovo kada traže stalnu partnerku. Muškarci smatraju plavuše veoma privlačnim, ali brinete su im ipak atraktivnije i pouzdanije.

7. Intelekt - Lepota i intelekt su smrtonosna kombinacija za baš svakog muškarca. Oni jednostavno ne mogu da odole ženama koje osim lepote krasi i pamet.


Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !