Picture
„Prvi film koji javno razotkriva seksualne misterije Istoka i Zapada i govori o izvornoj beloj tantri kakvu podučava Veliko Belo Bratstvo, kojeg čine Majstori mudrosti zaduženi za duhovni razvoj čovečanstva.“
 •  
 • Ovaj film govori o tome da se u drevnim seksualnim misterijama kriju zajednički koreni hrišćanstva, judaizma, budizma i hinduizma i da ove misterije predstavljaju univerzalnu prareligiju čitavog čovečanstva iz koje su nikle sve duhovne tradicije sveta; o tome da su ove seksualne misterije poznate na Zapadu kao alhemija, koja predstavlja isto što i tantra na Istoku; o duhovnom putu bogospoznaje kroz seksualne misterije gnostičkog hrišćanstva; o ezoterijskom hrišćanstvu ili tajnom učenju Isusa Hrista, skrivenom u simboličkim pričama u Bibliji; o svetosti braka i polnog čina; razotkriva da je Biblija knjiga o alhemiji i da alhemija ne znači pretvaranje metala u zlato nego olovo ega u zlato Duha; da prava alhemija zapravo predstavlja transmutaciju seksualnih sila koja se postiže u polnom odnosu; da je Isus imao ženu i da je upravo sa tom tehnikom transmutacije postigao vaskrsnuće fizičkog tela; o uzroku čovekovog pada i načinu kako da se ponovo vrati u Raj; o načinu rastvaranja ega, tehnici „bezgrešnog začeća“, o misterijama Kosmičkog Hrista, o nevidljivoj anatomiji ljudskog tela, uzrocima patnje i njenom ukidanju putem revolucije svesti.
 • Ovde je opisano tajno ezoterijsko učenje koje su drevni kabalisti i gnostici čuvali vekovima, i koje se preko srednjevekovnih alhemičara i ezoterijskih redova poput rozenkrojcera prenelo do naših dana. U njemu seksualni čin predstavlja najsvetiji sakrament. U ovom filmu je vrlo jasno objašnjena duhovna tematika koja je u „Da Vinčijevom kodu“ tek blago naznačena.
 • Iz sadržaja: tajno učenje Isusa i Mojsija; tehnika „bezgrešnog začeća“; poreklo ljudske vrste; razotkrivena Misterija Adama i Eve; pravi uzrok čovekovog „pada“; Kundalini; istina o simbolici „zabranjenog voća“; put povratka u Raj; seksualnost u Bibliji; vrste tantre itd.
 • Ovaj film predstavlja retku priliku da naučimo nešto o skrivenim potencijalima intimnog odnosa muškarca i žene. U njemu je razotkriveno ezoterijsko učenje na kojem su utemeljene sve velike svetske religije. U njemu je razotkrivena Velika arkana, mistična tajna prošlih vekova, istinsko srce svih duhovnih tradicija, izvorno Hristovo učenje, autentična nauka o buđenju svesti i oslobođenju Duše od patnje.http://youtube.googleapis.com/v/y_tnJvpedIo&feature;autoplay=1
Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !