Šta sve možete da radite kada „padne” mrak

Kako su drugarice i drugovi ponovo ušli u modu • Zbog čega Pančevu sleduje intimna seksualna revolucija • Zašto, kada pomenemo „ono” za „ono”, više ne mislimo samo na kondom • Čemu bi se to i Deda Mraz koji u reklamama uzvikuje: „Hohoho!” dodatno „hohoho” obradovao

Kliknite za veci prikaz

U našem gradu od oktobra ponovo su u modi drugarice i drugovi, ali seks više nije partijski neprijatelj broj jedan. Zašto? Pa zato što je Kupidon odlučio da svojim strelicama pogodi uspavane Pančevce, ili da obraduje one koji su jedva dočekali da nam dođe u goste, te da tu i ostanu. Pogađate na šta ciljamo. Ponovo radi seks-šop, ponovo radi seks-šop! Odnosno, prvi put, kako bi rekli u nekim reklamama, u vašem i našem seks-šopu, pardon, gradu. Bogami, u poverenju, mogao bi ovaj šop da pošteno „odradi”, samo se treba prišunjati, zavući u prolaz, koji neki zovu i „pasaž”, i iskrsnuće veliki crveni „Kupidon” u staklu. Dok ne uđete, nećete znati šta vas čeka, a kada uđete, gotovo – počinje seksualna revolucija. Sećate se onog filma „Žena u crvenom”?! Znate i za Crveni magacin! Odsad će se crvenim slovima ispisivati i „Kupidon”, a poodrasla dečica, svih uzrasta, ponovo će uvesti u modu grčku mitologiju kao tajnu šifru kojom se otvaraju vrata pored „Kupidona” u staklu. Slogan koji je pre dva meseca osvanuo u „Pančevcu”: „Kupite drugarici ’najboljeg druga’. Kupite drugu ’najbolju drugaricu’”, označio je eru drugačijeg svršetka, pardon, početka svega onog što i s „onim” i bez „onog” možete da uradite kad „padne” mrak, ili i u onim slučajevima kada mrak još nije pao, jerbo ima i takvih. Moderno doba podrazumeva različite mode, a kao što znamo, o ukusima ne treba raspravljati, osim ako nisu u pitanju raznorazni kondomi i lubrikanti! Rasprava tada samo podstiče kreativnost i maštu.

Od mašte zapravo i krećemo, drugovi i drugarice. Vežite svoje crvene marame i pojaseve, možete i nakitnjake (sledi objašnjenje!), a u „Kupidonu” ima i toga ako volite, otpijte gutljaj, što bi rekao taksista u „Mi nismo anđeli”, pa da počnemo. Erotik daroteka ili seks-šop je zaista idealan poklon za svakoga. U stvari, čak i ako nije idealan, svakako je intrigantan, ali da Pančevci žive u nekoj od evropskih i svetskih metropola, ne bi bio ni neobičan ni intrigantan fenomen, već normalna stvar o kojoj se otvoreno govori i koja se s vremena na vreme, zabave radi, upražnjava. Dakle, nije uvek reč o tome da nešto više niste u stanju ili ne možete bez pomagala, već se radi o tome da saznate kako vam se sviđa da seks bude 24 časa zabava, ali i vid samoistraživanja onoga što vam u seksu odgovara odnosno ne odgovara, pa tako izbegnete i nepotrebne i stresne komplikacije manjka komunikacije s partnerom na dotičnu temu.


Lutke ne napadaju

U „Kupidonu” je atmosfera podjednako crvena, kao što i „obećava” iz izloga, ali ne brinite. Kada uđete, neće vas napasti lutke na naduvavanje ili pobesneli vibratori, već će vas sačekati simpatična dama, kojoj je posao da vas uvede u svet seksa. Razmrdavanje duha, mašte i tela u tom trenutku i počinje, sve zavisi od toga na koju stranu se okrenete. Na svakoj ćete pronaći barem nešto što će vas zagolicati ili nasmejati. Jedan od potencijalnih kupaca u „Kupidonu” uzviknuo je kad je ušao: „Što nisam žensko?!”, aludirajući na to da ima više seks-igračkica za žene nego za muškarce, ali to i nije baš tako. Ima ih podjednako, samo što su „najbolji drugovi” mnogo impozantniji nego „najbolje drugarice”. Oni su obično „idealni”, a ponekad i kao da su iskočili iz naučnofantastičnog filma, dok su one manje i više pritajene, ali kažu da čuda čine! Muški drugari za ženske drugarice su fluorescentno rozi, sa šljokicama, svetle u mraku, mogu služiti čak i za tuširanje, manje su ili više otporni na vodu, pa neke od njih ne smete nositi na kupanje!!! Zatim, mogu biti i crni i boje kože, s daljinskim i bez daljinskog, s „venama” ili glatki, s bodljama ili spiralnim krugovima, a i bez njih. Mogu se držati u ruci, zadenuti za pojas, a njihova „mlađa braća” mogu se koristiti kao trajni kondomi ili čak navlačiti na prst. Drage dame, a možda i gospodo, njihova visočanstva su dildo i vibrator. Dildoi su uglavnom oni bez baterija, daljinskog ili motorčeta. Neki od njih se mogu, kao otpušivači sudopere, zalepiti za bilo koju površinu, pa nekim ženama mogu poslužiti i kao boks-vreća! Šalu na stranu, najveći od njih bio je dugačak 35 centimetara, a uz malu pomoć prodavačice, izmeren mu je i obim od neverovatnih 18 cm. Znači, skoro da važi ona izreka da ga je lakše preskočiti nego zaobići. Neki su kao one reklamne poruke „sve u jednom” i za napred i za otpozadi u isto vreme, a podsećaju na kaktuse iz Teksasa. Oni drugi, koji više liče na svemirce, ali su manji, nisu za „od napred” nego „za otpozadi”, prevedeno: za analni seks, i izgledaju kao da su Supermenovi, s planete Kripton, kao svetleća čuda, ili imaju oblik noćnih lampica u tri veličine, pa onda valjda treba zaređati od najmanje ka najvećoj „kupici”. Vibratori su uglavnom napravljeni da budu što verniji prirodnom modelu, a plus imate i dve-tri brzine i daljinski, te se mogu „paliti” i „gasiti” po potrebi. I da – većina nije vodootporna. Naravno, podrazumeva se pranje posle upotrebe, ali bez kvašenja motora!

Neki od dildoa su dvosmerni, s dve „glave”, pa više služe za, kako to stoji na pakovanju, „najbolje drugarice”, kojima je muško društvo izlišno. Tu, u skoro istu svrhu, služe i nakitnjaci. To su gaćice na koje je, tamo gde treba, instaliran dildo. Ali, kako smo saznali od prodavačica, ne služe samo ženama nego i gospodi u poodmakloj starosnoj dobi. Raznorazne navlake i „prstenci” su one magične igračke za muški deo populacije, a uglavnom se navlače na koren penisa i uz pomoć malog vibrirajućeg motorčeta čine čuda. Najprodavaniji artikal je, kako kažu, tzv. zeka, koji je zabava za parove. Veoma liči na pomenute „prstence”, od kojih je jedan, uzgred, izgledao kao dijamantski prsten. Još jedna od interesantnih igrica su erotske kocke. Na jednoj kocki su nacrtane poze u seksu, a na drugoj deo stana; zavisno od toga na kojoj pozi i u kojoj prostoriji vam ispadne kocka, tamo morate da izvršite zadatak. Dalje, tu su i erotske karte, kuglice i vibro jaja, silikonske vagine, lisice, maske i pumpe (nalik vep aparatima), lutke na naduvavanje, muške i ženske, erotski muški i ženski veš, veoma izazovan i kvalitetan, i brojne druge zezalice, kao npr. baloni u obliku najinteresantnijih ženskih i muških fenomena, penis-cevčice za sokove i koktele, tanga gaćice u obliku ruže, ili životinje s rupicom otpozadi koja krene da muče ili njače kad je „ubodete”.
Seks igrice tabu

Spisak stvarčica mogao bi se opisivati do u nedogled, ali nešto i sami treba da otkrijete. U „Kupidonu” će vas sačekati i veliki katalog, pa ako nečeg trenutno nema, može da se naruči. Devojka vlasnika ovog šopa objasnila nam je da „Kupidon” posećuju i mladi i stari, da je interesovanje veliko i da su s uspehom dosad prodavali erotsko rublje, lutke na naduvavanje, pomenute „zeke”, kao i vibratore i dildoe. Takođe, saznali smo da su cene nešto malo iznad nabavnih, kako bi koliko je moguće bile prilagođene kupovnoj moći građana. Priča o seksu na kraju postane priča o deljenju iskustva, a ponekad prodavačice iz ovog šopa moraju i da edukuju potencijalnu klijentelu jer su seks-igrice izgleda još uvek tabu.

Da je „Kupidon” i ekološki aktivan, dokazuje natpis kod kase: „Zabranjeno pušenje – pušenje smanjuje postizanje erekcije”. Možete da pogađate samo jedanput šta je u precrtanom krugu umesto cigarete. Jednostavno, ne može sve da se ispriča. Mora da se vidi. I da se proba. Pa navalite! I Deda Mraz bi se obradovao. Budite moderan Deda Mraz vašim voljenima i ugrejte ih na pravi način za novogodišnje praznike.

Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !