Nedaleko od Las Vegasa otvoren je Šejdi Lejdi bordel čije su usluge, i to potpuno legalno, namijenjene isključivo ženama, piše Times. "Šejdi lejdi ranč" je udaljen 250 kilometara od Vegasa, a prošle nedelje konačno je dobio dozvolu da zaposli muške prostitutke, čime je postao prvi takav bordel u istoriji.

- S obzirom na to kakvo nam je stanje u ekonomiji, ne vidim zašto ne bi probali sa ovom idejom. Potražnja za muškim prostitutkama definitivno postoji, što dokazuje činjenica da me kontaktiraju mnoge žene povodom toga, ali i parovi koji žele da sa trećom osobom začine ljubavni život. A ovo je prvi put u istoriji da je muškarcima na ovaj način dozvoljeno da prodaju seksualne usluge" - ponosna je vlasnica bordela Bobi Dejvis.
Naravno, javnost je podeljena: jedni se zgražavaju dok drugi pozdravljaju novinu. Od onih koji su pozitivno ocenili inovativni bordel većina su žene, a ispostavuilo se da je potražnja za muškim prostitutkama velika, pa nije ni čudo ja se mnogo Amerikanaca izjasnilo da bi se rado oprobali u ulozi žigola. Naravno, u ovom bordelu su osim mladića, zaposlene i pripadnice lepšeg pola. 
Najstarija javna kuća za koju postoje sačuvani podaci nalazila se u Sumeriji u gradu Uruku. Prema ugovorima koji datiraju iz 600. godine pre nove ere, bogati građani vavilona dobro su zarađivali na svojim robinjama koje su iznajmljivali radi seksualnih usluga. Geograf Strabon koji je živio u doba kralja Avgusta tvrdio je da je u tadašnjem hramu Afrodite bilo više od 10.000 prostitutki. Toma Akvinski je zaključio da je prostitucija "nužno zlo", a zemalja zabranila je najstariji zanat posle Drugog svetskog rata.

Preuzeto sa www.ekstravaganca.com
Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !