Niko nije posve zadovoljan svojim izgledom i na raspolaganju nam je niz metoda za privremene i trajne korekcije. Uz dijete, vežbanje, šminkanje, packanje stotinama kremica, niz kozmetickih i hirurških zahvata, sad je na raspolaganju i podmladivanje vagine - najnoviji zapadnjacki korektivni trend koji ce naša tela približiti savršenstvu!
Možda zato jer je žena nesigurna, možda joj smeta izgled polnog organa ili oseca nelagodu tokom polnog odnosa, nošenja odredene odece ili izvodenja nekih vežbi...
Hirurzi koji izvode ove zahvate garantuju zadovoljstvo, bez obzira podmladuje li se vagina iz estetskih ili medicinskih razloga. Kako raste broj ovih zahvata, sve je više kriticara koji ih smatraju ekstremnim izrazom vaginalne taštine te se pitaju dokle su žene - i lekari- spremni ici kako bi dosegli savršenstvo. Lekari koji podmladuju vagine i sami priznaju kako je granica izmedu estetskog zahvata i medicinske nužde ovde vrlo zamagljena. To je u biti varijacija zahvata koji se rutinski izvodi kod inkontinencije (nevoljnog mokrenja) i prolapsa (ispadanja organa); njime se osnažuje vaginalni zid i na taj nacin pruža potpora dnu zdelice, mehuru i završnom delu debelog creva. To se ne da zakljuciti iz propagandnih poruka niza klinika koje zahvat reklamiraju kao siguran kljuc za neverovatan seks. "Nemate pojma kako seks može biti dobar i kako vagina može dobro izgledati!"
Vaginalni dekorateri zahvate ovako dele:
- standardno lasersko podmladivanje vagine - ucvršcuje vaginalne zidove, lekari nevoljno ispuštanje mokrace i "pojacava seksualni užitak"
- dizajnerska laserska vaginoplastika - služi oblikovanju tzv. dizajnerske vagine, smanjuje stidne usne, preoblikuje izgled polnog organa, popravlja opušteni perineum (deo tela izmedu spolovila i otvora debelog creva) i po potrebi ukljucuje oblikovanje novog himena (himenoplastika)
Kako ne bi ponuda bila posve oskudna, nudi se i pojacanje G-tacke ili G-shot: uštrcavanje inekcije kolagena u vaginu na mestu gde se navodno nalazi G-tacka, a s ciljem njenog "jednostavnijeg lokaliziranja". Izbeljivanje anusa takode je na cenovniku.
Kad smo vec kod cenovnika, americki lekari koji se bave ovim zahvatima ne rade za badava! Za dizajnersku vaginu traže 2 000 – 2 8000 evra. Smanjenje i oblikovanje malih stidnih usana - ista cena. Ucvršcivanje kože i tkiva perineuma košta od 1 600 – 2 700 evra. Povecanje velikih stidnih usana uz pomoc masnog tkiva izvadenog iz Vaših bokova: 2 300 evra. Uklanjanje masnog tkiva s Venerina brega i gornjih delova velikih stidnih usana: svega 500 evra. Standardno lasersko podmladivanje vagine koje ucvršcuje vaginalne mišice: 2 300 - 3 700 evra. Niste više devica i to Vam nije po volji: novi himen samo 1 150 evra. A ako niste zadovoljni velicinom svoje G-take ili ako je uopšte ne možete pronaci, što ne bi bilo cudno buduci se objektivni dokazi o njenom postojanju mogu na prste ruke nabrojati, za to treba izdvojiti nekih 1000 evra.

Zahvati koji se izvode gotovo ceo vek za medicinske potrebe sad se reklamiraju u modnim casopisima pod zvucnim imenima tipa 'dizajnerska vagina'. Armani odsad ne kreira samo Vašu odecu; požurite kako biste si obezbedili Armani-vaginu! I sudeci prema izgledu ovih specijalista, njihova voznog parka, porodicnih kucica i ordinacija, ne bi se reklo da im nedostaje kandidata. Oni se time i otvoreno hvale. Kad novinari pitaju lekare koje dizajniraju nove vagine jesu li se i same podvrgle zahvatu, odgovori su redovito negativni.


Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !