Ima žena koje su sjajne u krevetu, ali ima i seks boginja - žena koje ne samo da u rukavu imaju brdo „ubistvenih“ zavodnickih trikova, vec njihove savršeno „naštimovane“ seksualne veštine dovode muškarce do ludila. Osim toga, one imaju pun entuzijazma „skoro-sve-je-moguce“ stav i znaju kako da navedu svakog momka da se oseca kao veliki ljubavnik. I, što je najvažnije, one ništa od toga ne rade na uštrb sopstvenog zadovoljstva. Što se tice pitanja kako da i same postanete prave pravcate boginje seksa, obogatite svoj repertoar ovim „vrucim“ trikovima, pa cete i vi dostici taj superiorni status.

One predigru zapocinju ujutru

Boginje seksualnog blaženstva rano poseju seme žudnje, kako bi imalo vremena da raste celoga dana. „Kada planirate vruce vece, pocnite sa predigrom ujutru“, kažu seksolozi. Trikovi koji ce mu raspaliti požudu: zakacite mu „nevaljalu“ poruku za brisac ili ga strasno poljubite pre nego što odlepršate na posao. Da biste se i same ubacile u „vruce“ raspoloženje, u trenucima predaha premotavajte u glavi neko seksi secanje ili fantaziju.

One u svemu nalaze erotsku inspiraciju

Recimo da pred izlazak na sudar obuvate cipele sa visokom štiklom i shvatite da vam u njima noge deluju nevideno seksi. Iskoristite to kasnije tako što ih necete skidati ni u krevetu. Ili ako iznenada primetite kako je mekan tepih u predsoblju vašeg dragog, zapamtite to kako biste mu jedne od narednih veceri predložile da tamo prionete na akciju. „Dobri ljubavnici uocavaju erotski potencijal svih svakodnevnih situacija“, kažu strucnjaci. Neka vam tokom celog dana cula budu u pripravnosti - uživajte u opojnim mirisima i ukusima, seksi prizorima, dodiru prijatnih materijala i senzualnoj muzici. To ce vam pomoci da razvijete vrhunsku culnu spontanost dostojnu prave boginje seksa.

One izmame muškarca da napusti zonu sigurnosti

Muškarci cesto zapadnu u rutinu stalno istih poza jer su usredsredeni na to da svrše. „On ce se opredeliti za proverenu varijantu za koju zna da ce ga dovesti do vrhunca“, objašnjavaju seksolozi. „Ali ce mu biti drago ako ga vi naterate da proba nešto novo.“ Napokon, to je ono što rade talentovani ljubavnici. Imajuci u vidu koja mu je omiljena poza, razmislite šta bi mu se još svidelo. Na primer: Ljubitelju seksa u kucecem stilu mogla bi da se dopadne i rodeo poza u kojoj ste mu okrenute ledima, jer je u pitanju slican ugao. ..

One provociraju

Ovladajte ovom vrhunskom zavodnickom tehnikom: simulirajte seks tokom predigre. Ritmicki mu sisajte prste ili klizite njegovom rukom gore-dole izmedu svojih grudi. „Izvodeci pretpremijeru onoga što sledi povecavate uzbudenje, jer je to tako slicno seksualnom odnosu“, savetuju one koje znaju.

One pritisnu kocnicu - dvaput

Do onoga do cega je teško doci, to obicno još više želite, zar ne? Erotski nauk: „Odlaganje zadovoljenja podiže fizicku napetost i emotivno uzbudenje“, tvrde seksolozi. Na primer, ližite mu penis, onda stanite i predite mu prstima preko grudi. Zatim ga uzmite celog u usta na trenutak, pa onda ponovo stanite. A onda mu konacno priuštite punu oralnu akciju. Ako dva puta usporite, na kraju ce doživeti intenzivnije zadovoljstvo nego da nesmanjenom brzinom navalite od pocetka do kraja. Radite to i tokom vodenja ljubavi.

One vrhunac dižu na još viši nivo

U trenutku orgazma, izvedite još jedan mali, ali mocan potez. Ako ste vi odozgo, stegnite mu rukama kukove, poljubite ga strasno ili ako ste u misionarskoj pozi, izvijte leda tako da se priljubite grudima uz njega.

One šalju signale strasti

Znate kako ste nekada raspoložene za seks na brzaka, a nekada želite senzualan seks? Uputite momke u svoje želje. „Sposobnost muškarca da interpretira fizicke znake se izoštrava kada je uzbuden“, kažu seksolozi. Na primer: stegnite mu guzu ako želite žestoku akciju ili mu predite prstom niz leda za nežniju varijantu.

One modifikuju svoje omiljene poze

Erotski strucnjaci su skupili citav arsenal kreativnih poza. Pa, evo jednog od njihovih najboljih trikova za izmišljanje novih: izvedite neku sasvim klasicnu varijantu, ali stojecki. Na primer, umesto uobicajenog devojka-odozgo seksa, neka vaš dragi stavi guzu na ivicu krevetai legne. Spustite se na njegov penis dok stojite na zemlji iznad njega. Pošto stimulišete razlicite tacke na penisu i u vagini, oboje cete doživeti novi osecaj. Još jedan „nestašan“ zaokret: iskoristite gravitaciju. Umesto stare, dobre misionarske poze u kojoj ležite opruženi na krevetu, neka vam ramena vise sa ivice dušeka. Samo recite svom dragom da bude spreman da vas podigne ako vam se zavrti u glavi.

One udvostrucuju zadovoljstvo

Sjajne ljubavnice su svesne da „dodirivanjem više erogenih zona povecavaju partnerovu osetljivost“, objašnjavaju poznavaoci. Ako je on gore, jednom rukom mu prolazite kroz kosu dok mu drugom mesite guzu. Ili se, dok ste vi odozgo, igrajte njegovim bradavicama dok se naginjete i grickate mu vrat. ...''

One znaju da skoro sve može da bude seksi igracka

Da biste bile superiorne ljubavnice, pretvorite svakodnevne stvari u seksi pomagala. „Faktor iznenadenja doprinosi primamljivosti,“ smatraju psiholozi. „Tako pokazujete svoju seksualnu maštovitost.“ Uzbudljive ideje: pljesnite ga varjacom ili mu duvajte kroz slamcicu u medunožje. Samo povedite racuna da doticni predmeti budu cisti.

One podmazuju strasti

Mnoge žene ne koriste lubrikante jer misle da je dovoljno ako su one uzbudene. Ali dodatna vlažnost uz pomoc lubrikanta može da poveca osetljivost, bez obzira koliko ste uzbudene. Namažite unutrašnju stranu butina tom „klizavom“ tecnošcu, pa neka on tare penis napred-nazad izmedu nogu pre nego što ude u vas.

One znaju da budu lascivne kad treba

Ne vole svi momci da budete i previše lascivne u krevetu. „Svi vole da cuju da su pravi ‘bombarderi’ medu caršavima, ali morate osetiti kada je pravi trenutak, inace citava akcija može da bude kontraproduktivna“, savetuju psiholozi. „Procitajte“ njegov govor tela: ako voli da se ljubi recite mu: „Volim kada me usnama dodiruješ tamo dole“; ili ako je opsednut velicinom svoje muškosti kažite mu: „Tako ti je veliki“.

One su dobri poznavaoci svojih tela

Što više iznenadite svog dragog tokom seksa, doživece vece uzbudenje. Kraljice putenosti smišljaju tone kreativnih, „nestašnih“ ideja, a jedan od izvora inspiracije su im njihova sopstvena tela. Neki „raspamecujuci“ potezi koji ne zahtevaju da budete ženaod gume: golicajte mu testise kosom ili mu tokom seksa zavucite pete iza butina.

One povecavaju faktor rizika

Seksualni znalci znaju da je jedan od nacina da se postigne žestoko uzbudenje povecati rizik da budete uhvaceni. Zavedite svog dragog na nekom polujavnom mestu. Jedna ideja: ostavite roletne podignute dok vodite ljubav. „U rizicnim situacijama vaše telo luci više testosterona i aktivira neurotransmitere u mozgu, što povecava uzbudenje“, objašnjavaju seksolozi.

One maksimalizuju telesni kontakt

Probajte da se što više dodirujete kožom uz kožu da biste stvorile osecaj da se stapate jedno u drugo. „Tako zadržavate toplotu tela i pružate snažan osecaj intimnosti“, kažu psiholozi. Savršene poze za povezivanje na ovom nivou: misionarska poza u kojoj ste priljubljeni grudima, „kuceci“ stil sa visoko istaknutom zadnjicom ili stojecki. ..

One dodiruju same sebe

Dodirivanje sopstvenog tela tokom seksa donosi vam zadovoljstvo i njemu šalje poruku da ste samouverene - što svaka seks boginja mora da bude. Prelazite cik-cak prstom niz svoje grudi ili mazite klitoris pre vrhunca. Osecace se kao da izvodite šou za njega. Samo mu pokažite da volite i ono što vam on radi.

One stežu iznutra

Ispada da je jedan od najmocnijih trikova nevidljiv. Ali erotski virtuozi ovaj unutrašnji stisak dovode do savršenstva. Bilo kada tokom seksa, stegnite mu penis svojim pubicnim mišicima (grupa mišica koje stežete kada zaustavljate mokrenje). Vama to obezbeduje jace trenje, a njemu snažniji stisak.

One tokom oralnog seksa gledaju u oci

Iskusna žena zna da njen dragi voli da gleda dok ga ona zadovoljava (podignite pogled dok se spuštate na dole - on vas verovatno posmatra) i iskorišcava to tako što mu dobacuje seksi pogled usred akcije. To u tren oka povecava osecaj intimnost.

One odmah premotaju film

Momenti neposredno posle seksa su najvažniji da biste sacuvale taj „vruc“ osecaj. Prvo, u mislima oživite najbolje trenutke. Tako ce efekat blaženstva trajati duže. Zatim se, nekoliko minuta posle seksa, okrenite ka njemu i prosto mu recite: „Bilo je neopisivo dobro“.

Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !