Naučna disciplina' čitanja budućnosti iz ženskih grudi datira još iz 18. veka, a njome su se danas poslužili naučnici kako bi pomogli muškarcima da odrede karakter dama.

Kako bi olakšali život muškarcima koji su u potrazi za ženom svog života, vodeći svetski stručnjaci, predvođeni istraživačima s uglednog američkog fakulteta Yalea, napravili su tipologiju ženskih grudi koja muškarcima pomaže da samo jednim pogledom na ženske grudi procene kakva je karaktera neka dama.
Pa, dragi muškarci, situacija je ovakva:

DekolteŽene čije su grudi pri vrhovima špicaste teže ostvarenju visokih ciljeva, ali su uglavnom previše lenje za poduzimanje bilo kakvog napora koji bi im u tome pomogao.
Žene s okruglim grudima, oblika jabuke, tvrde stručnjaci, mnogo ćete teže zadovoljiti u krevetu, ali su zato one izuzetno uspešne u poslu i često ćete ih naći na najvišim pozicijama unutar firme.
Ukoliko dama ima malo veći razmak među grudima, ženite je bez razmišljanja jer su njihove grudi jamstvo za idealan brak, barem tako veruju američki istraživači.
Žene većih i velikih grudi vole držati konce u svojim rukama, vladati situacijom, a najviše im odgovaraju muškarci od kojih mogu praviti 'papučare'. Stoga, preferirate li baš ovakve grudi, znajte da ćete zbog njih morati žrtvovati svoje dostojanstvo.
Dame s malim grudima krasi upornost i probitačnost, te jasno zacrtan cilj u životu, no zbog svoje ambicioznosti, često doživljavaju ljubavne brodolome.
Budući da danas puno žena ima silikone, naučnici su se dotakli i njih, te tvrde da su žene takvih grudi idealne za provode, nikako za brak i to zbog svog avanturističkog duha i neukrotivosti. Pored svega toga, uvereni su oni, većina tih dama pati od nekog psihičkog problema. 

sadržaj preuzet sa sajta Zdravi&Lepi
Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !