Da li muškarci zaista mrze da budu romantični?

• Da li on plače zajedno sa vama kada gledate romantične filmove?
• Da li vas zagrli baš onda kada vi mislite da bi trebalo?
• Da li vam pridržava vrata kada ulazite u kafić,restoran ili lift?
• Da li vam šapuće nežnosti pred spavanje?
• Da li on uopšte zna kako bi trebao da se ponaša?!

Otkrivamo vam šta jedan prosečan muškarac smatra romantičnim i kako da začinite vezu romantikom sa velikim "R"
Da li bajka može postati stvarnost?

Romantika i muškarci obično ne spadaju u isti koš ni po kom kriterijumu… sem naravno po onom ženskom koji smo formirale još kao sasvim male devojčice – čitajući bajke.

Stvarnost, nažalost, najčešće nije takva... Ona se ponekad može učiniti “okrutnom”, jer slike koje stvaramo u svojoj glavi jako teško postaju realnost.

Uteha: pogledajte romantičan holivudski film u ekipi sa nekom od dobrih starih drugarica dok napolju pljušti… Sanjarski svet romantične ljubavi mora biti sačuvan!
Muškarci i romantika – spojivo ili ne?

Urodjena mudrost i godine opservacije uče nas da normalan muškarac pre svega želi pivo, trosed i daljinski. Da li je to stvarno istina?

Hajde da vidimo šta su po tom pitanju otkrili stručnjaci za muško-ženske odnose.
1. Komplimenti

Najbrži put do muškarčevog srca je onaj preko ega. Muškarci vole komplimente… I iako to ne pokazuju, oni su ipak meki iznutra. Dajte mu kompliment ukoliko ga je zaslužio – i biće Vam više nego zahvalan!
2. Crna čokolada

Mlečna čokolada je za decu, a crna za ljubavnike. Razlog za to leži u većem procentu kakaa, koji sadrži više fenil-etilamina, hemijske supstance koja izaziva ista osećanja kakva se javljaju i prilikom zaljubljenosti.
3. Pokloni do kojih se teško dolazi

Da li je još uvek tužan jer ne može da nađe omiljeni strip iz detinjstva, onaj koji je izgubio u 14-oj godini kada se selio sa roditeljima u novi stan? Da li sakuplja nešto posebno? Muškarci vole poklone koji se teško nabavljaju i za koje se morate potruditi.

Muškarac i žena potpuno drugačije shvataju romantiku. Žena će je doživeti pre svega kroz nežne dodire i zagrljaje, dok je muškarac doživljava i izražava na potpuno praktičan način.
4. Vi u njegovoj odeći

Muška predstava o romantici: posle večere obucite na sebe samo njegovu košulju. To zaista deluje! Događaji će nakon ovoga verovatno poći potpuno drugačijim tokom nego što ste očekivali… Srećno!
Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !