GIMNASTIČKI BLOWJOB

POŽELJAN BROJ UČESNIKA: Dva frajera, dve devojke.
PRAVILA IGRE: Muškarac okrene devojku naglavačke i snagom svojih ruku drži njeno međunožje na koordinatama svog jezika, a penis u njenim ustima. Pobeđuje par u kojem bilo muškarac, bilo devojka prvi dožive orgazam, bez da partnerka dobije izliv krvi u mozak ili da se on sruši od umora. Pobednici zaslužuju ugovor s produkcijskom kućom Wicked Angel. Ili barem posao kod Zaudera.
RIZICI i nuspojave: Upala mišića i moždani udar, ili nedaj Bože ozlede devojčine glave u slučaju da se muškarčevi bicepsi pokažu manje efikasnima nego što se on kurčio uoči performanse. Za prave mlakonje naizgled spremne na izazove predlažemo postavljanje preventivnog jastuka na parket.

LEDENI KONDOM

POŽELJAN BROJ UČESNIKA: Najmanje tri muško-ženska para.
PRAVILA IGRE: Uzmite šest malih plastičnih čaša (one iz kojih trusite Jeger na tulumima) i napunite ih sokom (borovnica, višnja...) te u svaku od njih ubacite po jedan otpakovani kondom (po mogućnosti boje soka, iz estetskih razloga). Zamrznite čaše i istresite zaleđeni sok. Svaki par mora sisanjem leda promijeniti agregatno stanje soka i osloboditi kondom - prvi par kojem to pođe za rukom iskoristit će oslobođeni kondom za pothlađeni pobednički koitus.
RIZICI i nuspojave: Gubitak erekcije za osetljive na hladnoću te moguće promrzline vaginalnih kanala. No opet, u nekim pornićima se samozadovoljavaju sladoledom na štapiću, što znači da ništa nije nemoguće...

CURLING SA SPERMOM

POŽELJAN BROJ UČESNIKA: Najmanje dva para.
PRAVILA IGRE: Domaća verzija japanskog 'bukkake golfa' - svaka devojka nateže pitona svog frajera sve dok on ne svrši na keramičku pločicu, ogledalo, staklo ili neku drugu glatku površinu. Nakon toga kreće utrka - muškarci pločicu (ogledalo, ogledalo...) okreću okomito, a žene truleksicom glancaju podlogu kako bi bela materija bolje proklizavala (cheat: pošpricati vodom spermu ako nije dovoljno retka, da brže curi!). Pobeđuje par kojem sperma pre iscuri s terena. Ambiciozniji mogu probati zameniti uloge, ali samo ako su proučili zakonitosti G-tačke i zlatna pravila realizacije ženske ejakulacije.
RIZICI i nuspojave: Nijedna ozbiljna, ali mogli biste zaraditi ako ovaj koncept prodate nekoj od bezbroj seksualnih olimpijada širom sveta.

MASTER-FLOMASTER

POŽELJAN BROJ UČESNIKA: Dve ili više ženskih osoba.
PRAVILA IGRE: Već viđeni motiv američke fetiš-pornografije može biti i društvena igra za lezbijsko ekstremno takmičenje! Kupite nekoliko paketa flomastera i počnite ih, jednog po jednog, turati u vlastitu vaginu. Pobednica će se moći pohvaliti uglednom titulom žive pernice.
RIZICI i nuspojave: Ne bi bilo prvi put da lekar dobije pacijentkinju kojoj je trebalo nekoliko sati da smogne hrabrosti objasniti kako je pri samozadovoljavanju naopako okrenula Pelikana i izgubila čep u vaginalnim tunelima, ali pretpostavljamo da još niko s hitne službe nije vadio čak 23 raznobojna čepa iz vaginalnih bespuća...

RVANJE U TECNOM TESTU

POŽELJAN BROJ UČESNIKA: Barem dve devojke.
PRAVILA IGRE: Po uzoru na dobro staro rvanje u blatu, devojke uskoče
u bazen (može i onaj mali dečiji na naduvavanje) napunjen smjesom vode i brašna pa se stanu čupati, natezati i međusobno rušiti, uz navijačke krike svih okupljenih na tulumu. Rvačica koja prva poljubi pod za kaznu mora ispeći kolač od jestivog mulja iz improviziranog ringa.
RIZICI i nuspojave: Osim standardnih ozleda pri rvanju (lom kostiju, iščašena vilica, gubitak svesti, iskopane oči, iščupana kosa... dobro, ajde, nije toliki bed, ali očekujte barem da će svi videti vaše sise nakon što vam suparnica rastrga grudnjak), ništa posebno strašno. Oni koji probaju kulinarski rezultat luzerice mogu očekivati gastrointestinalne tegobe.

PREPOZNAJ VAGINU

POŽELJAN BROJ UČESNIKA: Tri devojke, tri muškarca.
PRAVILA IGRE: Vrhunska zabava za swingere! Tri gole devojke polegnute su na krevet raširenih nogu, a tri frajera, jedan po jedan, ližu njihove klitorise zavezanih očiju, ne znajući koji kome pripada. Za svaki klit imaju po 60 sekundi, a nakon lizanja sva trojica moraju pogoditi koji od njih pripada njihovoj devojci. Postoji, naravno, i striktno lezbijska opcija, a pravila su ista. Kao i u
drugoj varijaciji, s pušenjem penisa.
RIZICI i NUSPOJAVE: Možda ostanete solo kad vaša draga shvati
da niste u stanju prepoznati njene individualne telesne kvalitete, no Uvek se možete braniti time da ste vizualan tip. Ili da ste imali tremu jer ste igrali na stranom terenu.

CHILLI BLOWJOB

POŽELJAN BROJ UČESNIKA: Minimalno dva para.
PRAVILA IGRE: Pripremite chilli umak (može tabasco, uvozni tajlandski ubojica ili kakva opaka stvar iz domaće radinosti) i kockicu za društvene igre. Devojke bacaju kocku, broj koji dobiju jednak je broju kašika chillija koje će naneti na penis muškarca s kojim igraju u paru. Nakon toga moraju hrabro otvoriti usta i oralno zadovoljiti doslovno ljuti penis svog muškarca. Igra traje minutu, a pobeđuje tim koji postigne najbolju i najrealiziraniju erekciju.
RIZICI I NUSPOJAVE: Ako volite ljuto, nema ih. U suprotnom, pripremite jako puno vode.

VOŠTANE FIGURE

POŽELJAN BROJ UČESNIKA: Dva ili više para i publika koja glumi žiri.
PRAVILA IGRE: Uzmite sveće - muškarci neka ih upale i vrućim voskom po golim grudima na pod polegnutih devojaka crtaju likove koje im zadaje suparnički par. Težinu zadanih motiva procenjuje žiri koji pazi da jedan par ne bi crtao, na primer, krug, a drugi bradatog pelikana. Kad se svi parovi izredaju sa svojim vizijama, na red dolazi publika koja glasa poput sudaca u umetničkom klizanju. Pobeđuje crtež koji je ostavio najbolji umetnički dojam. Naravno, nije zabranjeno da devojke budu i slikar i platno, ali u tom slučaju obe moraju biti u toplesu.
RIZICI I NUSPOJAVE: Vrući vosak ne uzrokuje opekotine ozbiljnijeg stepena, ali osetljiviji na peckanje, kao i oni dlakaviji u predjelu između pupka i brade neka se radije drže tribina.


JAJATI PAKET

POŽELJAN BROJ UČESNIKA: Dva ili više para.
PRAVILA IGRE: Muškarac i devojka posve goli sjedine svoje rasplodne organe u standardnoj misionarskoj pozi. Koitalno spojeni bivaju zamotani jedno uz drugo povećom količinom plastične folije, nakon čega im između sisa treći čovjek stavi jaje. Celo, sirovo, kokošje. Lepo upakiran par mora se jednu minutu kotrljati s jednog kraja sobe na drugi, pazeći pritom da ne razbije jaje. Pobednik ima pravo na orgazam te pripremu jajeta na željeni način. Oni kojima jaje pukne moraju napraviti i pojesti kajganu od ostataka sastruganih s tela i folije.
RIZICI I NUSPOJAVE: Ništa ozbiljno, sve zavisi o tome koliko ste agresivni u valjanju i koturanju.

TEA BAGGING

POŽELJAN BROJ UČESNIKA: Dva ili više muškarca, ali igra se u parovima.
PRAVILA IGRE: Skuvajte čaj po vlastitom izboru (ne zavaravajte se - to hoćete li odabrati vrući voćni sokić ili gorku smesu od koprive ima učinka na imidž!) i potrudite se da ostane dovoljno vruć dok se ne razgolitite. Zauzmite zajedno sa svojim suparnikom pozu napaljenog gorile i postavite šoljicu čaja ispod obešenih mošnica. Umočite cela muda u vruć čaj i ne mrdajte. Pobeđuje onaj tko najduže izdrži s jajima umočenim u vrelu tekućinu. Gubitnik mora popiti čaj. Obe šalje.
RIZICI i NUSPOJAVE: Kuvana jaja, ali ne u onom smislu o kojem govorimo u igri 'Jajati paket'.

SAKI-SAKI

POŽELJAN BROJ UČESNIKA: Dva ili više parova.
PRAVILA IGRE: Igra za sve konzervativke, kojima se ostale ovde navedene forme takmi;enja čine pomalo ekstremnima za njihov tradicionalni ukus. Zavezanih očiju, bez pomoći ruku, devojke ustima zadovoljavaju partnere. Ona koja u najbržem vremenskom roku uspe osigurati orgazam muškarcu donosi pobedu paru. Imate li pri ruci kameru, takmičenje snimite i snimku pošaljite na jedan od nekoliko websiteova koji se bave upravo prikazom ove sportsko-seksualne discipline. Zavezane oči i eliminacija rada ruku naš su skromni doprinos pooštravanju pravila.
RIZICI I NUSPOJAVE: Najgore što vam se tu može dogoditi je da vam prevremeni orgazam uđe u naviku.

sadržaj preuzet sa sajta Zdravi&Lepi

Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !