Saveti za one koji ne traže ozbiljne veze, već samo zadovoljstvo …
“Ovo je samo na jednu noć!”

Kako da budete sigurni da ćete ostati slobodni poput ptice na grani, nakon noći ispunjene fizičkim zadovoljstvima?
Treba mi samo veza na jednu noć

Prvo i osnovno pravilo ovakvog ponašanja je definitivno iskrenost. Ukoliko želite samo provod na jedno veče, to jasno i recite, bez obećanja i priče o dugoj vezi. Vaš potencijalni partner mora to da zna, kako biste se spasli beskonačnih nasrtaja i optužbi da ste mu/joj pružali lažne nade.
Budite u “ženskom” stanu

Ženski stanovi su obično čistiji i uredniji, tako da se u potpunosti možete posvetiti partneru i tehnikama zavođenja, umesto da razmišljate o prljavim čarapama koje leže svuda po sobi. Takođe, verovatno je da će žena biti opuštenija u svom stanu.

Dobro je i da budete svesni da se ne poznajete baš najbolje, te će lakše biti da on ujutro ode iz njenog stana, nego ona iz njegovog. Ipak je ženski bes intenzivniji i često bučniji od muškog, da i ne pominjemo mogućnost da se ženski deo “slučajnih partnera” ispostavi čudnim ili nestabilnim.
Zaštita

Uvek, ali uvek, morate biti svesni da se upuštate u intimnosti sa potpunim neznancem i da ne znate ništa o njenom/njegovojm prethodnom seksualnom životu. Stoga se morate pobrinuti za zaštitu, jer ćete se na taj način i zadovoljstvu predate potpuno bezbrižno i bez rizika eventualnih negativnih zdravstvenih posledica. Ne zaboravite i da rizikujete da se inficirate HIV virusom, a takav rizik je sam po sebi dovoljan motiv za predostrožnost.
Budite otvorenih shvatanja

Intimnost u vezi je manifestacija ljubavi, odanosti i dubokih osećanja prema partneru. Ukoliko ste od onih koji umeju da “čitaju između redova” – to znači da ne treba forsirati nikakve “izopačenosti i perverzije”

Sa vezama na jednu noć, situacija je drugačija; ovde se ne radi o emocijama, već je po sredi samo seks – bez vezivanja. Dakle, te jedne noći sve je dozvoljeno i zato je potrebno da budete otvorenih shvatanja i pristanete na nešto novo ukoliko to partner predloži.

Partneru/partnerki morate reći šta volite, a šta ne, morate biti spremni da ispoštujete njene/njegove želje – jer je to jedini način da se usaglasite, obzirom da se skoro uopšte ne poznajete.
Imajte poštovanja

Iako se radi o seksu bez ikakvog vezivanja i najverovatnije da partnera više nikad nećete ni videti, ne smete biti grubi i nepristojni. Završite ovu kratku vezu što ljubaznije i lepše možete, jer se nikad ne zna. Moguće je da ćete poželeti još jednu noć sa njim/njom. Dakle, iako u slučaju ovakve avanture živite za trenutak, na neki način morate razmišljati i o budućnosti.
Ne tražite ljubavnika/ljubavnicu

Možda niste dovoljno jasno upozoreni da ne podležete iluzijama u vezi sa avanturom na jednu noć. Mnogim ljudima se događa da naprave grešku i pokušaju da seks, baziran isključivo na trenutnoj fizičkoj privlačnposti, kasnije pretvore u dužu intimnu vezu. Ovo je pravi recept za katastrofu – setite se samo filma “Fatalna privlačnost”! Ipak, seks zaista može biti samo seks i ništa više, i ponekad ne vredi pokušavati da u njemu nađemo neko dublje značenje.

Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !