„Zverka“ među momcima

Mnoge su priče i polemike već ispričane na temu serije Seks i grad, međutim niko ne može da ospori činjenicu da je ova serija rado gledana među ženama svih generacija, profesija i obrazovanja. Ima nešto u karakterima te 4 glavne junakinje što svaka žena preporznaje u sebi.
Šta kažu muškarci o Seksu i gradu

Muškarci, sa druge strane, uglavnom posmatraju celu famu oko Seksa i grada kao nešto maloumno i praznoglavo i rado koriste to kao argument da su žene gluplje. Zanemarićemo protivargument – 22 izuzetno zaludna čoveka koja trče po ograničenom prostoru za jednom kožnom loptom i imaju hiljade još zaludnijih navijača, zbog kojih zarašuju milione...

Dakle, svaka polemika između muškaraca i žena na temu ove serije je osuđena na sitno i krupnije podbadanje i nerazumevanje... Drage moje, reći ću vam samo jedno – gotovo svi muškarci pod nekim izgovorom već znaju imena svih ili nekih od glavnih glumica... Da li znate i jednog muškarca koji ne zna ko je Samanta i kakav je njen karakter?
Gospodin Big - san svake žene

Da li ste nekada pomislile zašto je Big toliko „velik“ od početka do kraja serije? Verovatno je većina vas uporedila Kerinog Mr. Biga-a sa nekim svojim i došla do dodirnih tačaka i paralela raznih 'Zverki' među muškarcima...

Zašto je Big toliko velik?

Razmislite... Koliko god bile pristalice ove serije ili ne svaka od nas ima nekog svog realnog ili imaginarnog Biga. Ono što nas najčešće privlači kod muškaraca je moć, mističnost, emocije koje su sve vreme „podgrejane“ i strast koja nikada ne jenjava. Niko nije saznao tokom cele serije čime se ovaj gospodin konkretno bavi, ali znamo da zarađuje izuzetno mnogo novca, ima stila i manire, nikada ne kaže da voli, ali gestovima koje svaku ženu ostave bez daha to pokaže i potom beskrupulozno nestane...
Naša Zverka je uvek najveća

Nekima od nas je Big neko ko nije ni toliko zgodan muškarac, niti toliko finanskjski moćan, ali je neko ko je imao prilike da nam pomeri emocije i po tome je značajan. Uvek je najinteresantnoje nešto što ne možemo da imamo. Sa druge strane naša Zverka je možda samo jedan plašljivi i nesiguran momak, koji se boji svoje senke... Ali često mi ovu stranu Njega nikada ne saznamo.
Ko nas zapravo ispunjava?

Većina nas priželjkuje Zverki čak i da rodi i decu, i provede s njim ostatak života, ali činjenica je da jedino kad smo voljenje i kad imamo poverenja u svog muškarca možemo biti sigurne u sebe i potpuno ispunjene.

Nije zabranjeno maštati o velikim zverkama, ali nije ni preproučljivo zanemariti ono što smo odabrale i valja se podsetiti zašto su baš ti muškarci zaslušili da budu pored nas.


Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !