Kako muškarci vide nesavršenosti...

Većina žena želi da izgleda savršeno. Sa svih strana smo okruženi reklamama koje nam govore da treba da izgledamo mlađe, da smanjimo bore, da zategnemo telo, da se oslobodio celulita i suvišnih masnih naslaga..., sve u cilju da izgledamo što lepše i atraktivnije.

Kako žene podnose nesavršeno telo?

Žene često teže da se dopadnu suprotnom polu i u tu svrhu bi učinile sve. Tako je jedan od većih problema savremene žene i celulit koji dovodi to polemike o tome - kako nastaje, kako ga se najbrže osloboditi, kako ga sakriti? Događa se da žene, ako imaju celulit bivaju opsednute njime i nezadovoljne sobom, osećaju se neprivlačnim i starim.
Šta misli druga strana?

Žene su u zabludi! Većina muškaraca zapravo i ne zna šta je celulit, a i oni koji znaju u teoriji, teško da će ga prepoznati kad ga vide.

Šta misli druga strana?
Muškarcima je težnja žene da izgleda perfektno i da se oslobodi svih „nesavršenosti“ na telu u stvari zamorna i besmislena. Svi znamo da su muškarci voljeni i sa svojim stomačićima i dubokim zaliscima, zar ne?

Naime, većina muškaraca kako nema potrebu da pazi na svaki detalj na sebi i ne zapaža sve pojedinosti pojedinosti na ženi koja mu se dopadne. Kako smo svi različiti, tako nam se i dopadaju različite stvari i ljudi. Ako nas privuče nečiji osmeh, pogled, stav ili dekolte, sigurno nećemo odmah misliti o manama koje ta osoba ima.
Muškarci razmišljaju jedonstavno

Ako ih neko privuče, muškarci će imati fiksaciju određene osobine ili dela tela koji ih je privukao, ostale stvari teško da će i primetiti. Kada se žena nađe u društvu muškarca kome se dopada, može slobodno da se prepusti njegovim upijajućim pogledima, bez bojazni da će se njen celulit ili neka od „mana“ tog tipa primetiti.
Kako se sakriti kad se stvari razgolite

Kako se sakriti kad se stvari razgoliteKada dođete u situaciju da ste sami sa nekim i stvari se zahuktaju, nemojte razmišljati o celulitu, jer, verujte, ni on ne razmišlja o tome, prepustite se uživanju... Ako ste se već našli s njim u toj situaciji, verujte u to da ste mu privlačni.

Saveti...

Zbog svega navedenog, drage dame, kada dođe do upoznavanja ili zbližavanja sa nekim ko vam se zaista dopada razmislite o tome kako da istaknete svoje adute, a verujte da ćete njima zakopati sve nesavršenosti kod sebe.

U krajnjoj liniji, napravite mali test sa svojim muškarcem, pitajte ga da li zna kako celulit izgleda i da li je primetio da ga vi imate negde...

Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !