1) PRVO TREBA LJUBITI
Kada izbegavate njene usne i ravno pohrlite ka njenim erogenim zonama, ona se oseca kao da je placate po minuti i da želite maksimalno iskoristiti ono što Vam se nudi. Pravi i strastveni poljubac je najbolja predigra koju žena može zamisliti.

2) DUVANJE U NJENO UHO
Culi ste od starog, brata, prijatelja, iz novina ili sa radija da djevojke ovo vole. E pa, postoji razlika izmedu laganog erotskog duvanja u uho i onog kao da duvate u trubu.TO boli.

3) OBRIJATI SE
Cesto se zaboravite obrijati i ostanu vam tvrde i oštre dlake na bradi s kojom prelazite po njenim bedrima, vratu, erogenim zonama...Kada ona okrece glavu levo-desno, to nije užitak vec cura hoce da popizdi! Obrijte se uvijek!

4) STISKANJE SISE
Vecina muškaraca stiskaju sise kao kada isprobavaju je li dinja zrela ili nije. Zato, pripazite...Budite nežni, mazite, pazite i gladite ih.

5) ŽVAKANJE BRADAVICE
Muškarci cesto grizu bradavice kao da je to gumena igracka. Bradavice su izrazito osetljive i ne mogu podneti žvakanje. Ližite i cuclate ih nežno. Kada lagano jezikom prelazite preko njih, to je OK.

6) ZAVRTANJE BRADAVICA
Prestanite zavrtati bradavice kao da želite naci radio stanicu u nekoj pustari. Koncentrisite se na celu sisu, ne samo vrhove.

7) IGNORISANJE OSTALIH DELOVA TELA
Na ženi ne postoje samo 3 glavne stvari kao što su Leva Sisa, Desna Sisa i Vagina. I ukoliko se budete orjentisali samo na to, draga Vam nece biti previše zadovoljna. Postoji još ogroman broj mesta koje niste posetili. Obidite ta mesta i draga ce Vam biti vrrrlo zahvalna.

8) PAZITE NA RUKU
Jedno od nezgodnih stvari koje Vam se može dogoditi jest: ruka zapetljana u gacice. Umesto da petljate i prtljate, recite damici da skine gacice i olakša Vam posao i da ona može više uživati.

9) POKLON POSLE SEKSA
Kondom napunjen do vrha Vašim izlucevinama je Vaša odgovornost! Vi ste ga nosili, vi ga bacite.

10) NAPAD NA KLITORIS
Direktni pritisak na klitoris za vreme zagrejavanja je jako neugodan. Zato bolje lagano prolazite prstima kraj i oko klitorisa. I imajte na umu, klitoris se ne ovlažava sam i suhim prstima preko klitorisa je jedno VELIKO NE NE! Navlažite prste i krenite u akciju.

11) PAUZA
Za razliku od muškaraca, žene ne mogu nastaviti gde su stale. One se pak vrate na sam pocetak. Ni slucajno nemojte stati ukoliko kaže da je blizu.

12) SKIDANJE
Žene mrze kada izgledaju glupo, a izgledace glupo ako joj je struk gol i majica joj preko glave. Stoga ju fino «otpakujte». Ili ako vec zelite da strgnete sve s nje, pazite da nema štogod skupo i da Vam ne bi racun stigao kuci.

13) NAVLACENJE GACUNA
Lagano maženje preko gacica dolazi u obzir i zna biti jako napaljivo. Nasuprot tome je natezanje gaca gore-dolje koje je apsolutno nepoželjno.

14) OPSEDNUT VAGINOM
Iako vecina muškaraca mogu pronaci klitoris bez ikakvih putokaza, još uvek veruju da se sve nalazi u vagini. To je u redu, no morate biti pažljivi ili ce boleti! Bolje da se zadržite na klitorisu i vanskom delu vagine na pocetku, onda stavite ovlaženi prst u nju i proverite jel joj se svida.

15) PREGRUBA MASAŽA
Pokušavate joj pružiti senzualno-opuštajucu masažu da bi se oraspoložila. Ruke i prsti su OK, no laktovi i kolena nisu. Muškarci cesto znaju prilikom masaže misliti na rezultat (seks) i nece se previše potruditi oko masaže. S time cete je naljutiti i nece biti ništa.

16) PRERANO SKIDANJE
Nemojte isforsirati skidanje dok ona ne zapocne. Pa makar i otkopcala par dugmadi.

17) SKINITE PRVO GACE
Muškarac u carapama i gacama ne izgleda seksi. Prvo se riješite carapa. I pobrinite se da Vam ne smrde noge.

18) PREBRZO
Kada vec udjete u nju, nemojte poceti pumpati kao da radite sklekove i takmicite se sa prijateljima. Nije ukusno i bolje je lagano zapoceti ujednacenim ritmom.

19) PREŽESTOKO
Pazite da ne udarate u nju za vreme seksa svojim kukovima. Nju ce to još par dana boleti.

20) PRERANO
Najgora nocna mora svakog muškarca. Sa razlogom. Ako «opalite» pre nego što joj se beloocnice pokažu, smislite neki plan da i ona ostane zadovoljna.

21) MARATON
Mislite da je pumpanje bez stajanja na duže vreme obeležje seks majstora? E pa nije. Curi ce utrnuti vagina, pa joj bolje upalite TV dok Vi odradite svoj maraton.

22) JESI LI GOTOVA?
Trebali biste vec znati. Vecina žena se «cudno» oglasava ili ima vec neke drukcije znakove za orgazam. Ako stvarno ne znate, nemojte pitati.

23) PRENEŽNA ORALKA
Nemojte se ponašati kao da je njena vagina govno i lickati kao da smrdi. Ispast ce da Vam se gadi i devojka nece biti opuštena. Stavite cela usta dolje i koncentrirajte se na nežno ljubljenje i lizanje klitorisa.

24) NAVLACENJE GLAVE
Muškarci silno žele da im se popuši i cesto «suptilno» povlace curu za glavu kako bi ona to odradila. Da biste stvarno do dobili, porazgovarajte i navedite je na to.

25) UPOZERENJE PRED SVRŠAVANJE
Sperma ima ukus slanog belancetaa. Dosta cura to ne voli. Pa ako ne želite iskušavati svoju srecu i da se cura ispovraca na vas, obvezno je obavestite.

26) MRDANJE ZA VREME FELACIJA
Nemojte nabijati svoga maloga u njeno grlo jer to nije nimalo ugodno, a i izlažete se riziku da ona povraca po vama. Samo se opustite i nemojte je hvatati za glavu.

27) PORNICI I SAVETI
Nemojte misliti da su pornici realnost. Nemojte se dovesti u situaciju da svršavate po curi misleci da ce se njoj svideti. Takoder, mnoge cure se uopce ne oglasavaju za vreme orgazma, za razliku od onih vrištecih glumica u pornicima.

28) MA NEKA JAŠE
Možete je zamoliti da bude gore, ali nije u redu da ona odradi ceo posao dok vi ležite i uživate. Mazite je nežno da ipak ne oseca sav teret na sebi. I pustite je da se malo odmori.

29) ZA STA JE OVA RUPICA? UPS!
Nemojte da Vam se «slucajno» dogodi da promašite rupicu. To se ne može opravdati i kad ste pijani isto nije razlog. Ako baš želite, pricajte o tome.

30) SLIKANJE
Kada tip kaže «Mogu li da te slikam?», ona cuje reci «...da bi ih pokazao svojim ortacima.»Bar joj dopustite da zadrži slike.

32) KREATIVNOST
Kreativnost u krevetu je sve od crtanja prstom po njenim ledima do mazanja i lizanja nutelle s njenih bedara. Možete koristiti sve. Voce, povrce, led, perje, tekuce i jestive stvari. Meso i slicne stvari ko voli. Ali samo retki vole vruci vosak koji pada po telu. Pazite s tim!

32) UDARANJE SVOJOM ŠKEMBOM U NJEN STOMAK
Nema manje erotskog zvuka od pljaskanja stomaka. Seksi je isto kao i podrigivanje.

33) GLUPE POZE
Ukoliko ona želi malo lude poze u redu. Ako nije gimnasticarka, nemojte biti odviše ambiciozni. Pazite na nju, a i na sebe da ne biste morali zvati hitnu pomoc u nezgodnom trenutku.

34) ŽENSKA PROSTATA.
Procitajte ovo pažljivo: žene NEMAJU prostatu. Samo ju muškarci imaju.

35) LJUBAVNE FLEKICE
Jako je eroticno lagano sisati vrat sa svih strana, ako to radite pažljivo. Nijedna cura ne želi nositi rolke sledecih nedelju dana zbog tih fleka.

36) NAREDBE
Nemojte curu ohrabrivati kao da je u vojsci. Nije im to zgodno.

38) PROSTE PRICE
Nemojte misliti da cure vole da im se prica prosto. Ukoliko je nekoj do prostacenja, reci ce vam.

38) NEBRIGA ZA NJENO SVRŠAVANJE
Morate odraditi to do kraja. Pokušavajte dok ne uspete i ona možda uradi to isto za vas.

39) NEMOJTE JE ZDROBITI
Muškarci su uglavnom teži od žena, pa pazite kako ležite na njoj. Koristite laktove kao oslonce.

40) ZAHVALNOST.
Nikada, NIKADA se nemojte zahvaljivati za seks.


Leave a Reply.

  Author

  ๑۩۞۩๑ Radio Stela ๑۩۞۩๑ 

  Archives

  July 2012

  Categories

  All

  Tekstovi su preuzeti sa drugih izvora !